Edellinen osa jäikin aika jännään kohtaan, nimittäin Roopen synnytys-tilanteeseen, minkälainen pullavauva sieltäkin tulee, se jää nähtäväksi.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

638462.jpg

Sieltä syntyi söpö pikku Maija. (En tajua miksi Roope vei vastasyntyneet ulos heti heidän synnyttyään :'>)

638476.jpg

Ja kohta tuli esiin myös Maijan sisar, Mira. Voiko alien-kaksosetkin tulla? o.o Outoa sanon minä, enpä ole ennen niitäkään kohdannut :D

638493.jpg

Samana iltana Miian oli aika taas kasvaa. En muistanut ottaa hänen ensimmäisestä itsekseen pottailusta kuvaa, yhyy. Mutta senkin hän oppi, vaikeimman kautta. Nättihän tytöstä tuli, mitä nyt vähän isot silmät.. :D (ihanan väriset kyllä, onneksi peri äidiltään<3) Muutin myös hiusten väriä, sillä halusin niin kovasti samanlaiset hiukset kuin äidillään, mutta se näytti aika ääliöltä, kun kummallakin samat.

638498.jpg

Pian Roope löysi vaimonsa ulkona itkemästä. (taas naamat mössöä, jösses).

638504.jpg

Roope riensi lohduttamaan häntä. En itsekään tiedä mitä nainen itki, kaipa vain jotain unenpuutetta. Tai jotain. Tutkimattomat ovat Simjumalan tiet. (MINUN, BUAHAHHA) Okei, nyt meni sairaaksi..

638528.jpg

Seuraavana päivänä Roope oli tavallisesti menossa laittamaan roskia, mutta tapasikin Haisuli Haisunäädän, joka rauhaisasta taputtelusta sitten ruiskautti Roopen päälle. Tottakai sen takia Roope myöhästyi töistä. Ihanaa.

638544.jpg

"Kyllä kai olet jo syönyt aamupalasi, tiedäthän että aamupala on hyvin tärkeä blaablaablaa.." Roope muistutti tytärtään kun oli enää tunti koulubussin tuloon, mutta tyttö ei ottanut saarnausta kuuleviin korviinsa.

-------------------------------------------------------------------------

Näihin tunnelmiin on hyvä lopettaa. En jaksa jälleen saarnata siitä lyhyydestä, vaikka mieli tekisi :D