627610.jpg

Tässä on Maria Pajula. Hän on nuori, ja aloitti uuden elämän uudessä kaupungissa, sählättyään edellisen elämänsä surkeaksi muhennokseksi. Hän haluaisi vaalea- ja muokattuhiuksisen miehen, ja elämäntoive on, että kuusi lapsista menee naimisiin.

627615.jpg

Tässä hänen 'hieno' kopperonsa, aika pieni, kyllä vain. Mutta se riittää Marialle näin vähäksi aikaa, siihen asti että hän saa miehen. (anteeksi timantista pään yllä)

627627.jpg

Kun Maria astui sisään, hänellä oli aika huolestunut katse. "Joudunko elämään tällaisessa rähjässä?" hän mutisi itsekseen.

627636.jpg

Viimeisillä pennosillaan Maria osti itselleen tietokoneen, netistä nimittäin saattaisi löytyä söpöjäkin miehiä.

627649.jpg

Heti sen ostettuaan hän alkoi etsiä töitä. Hän otti kaikista suurinpalkkaisen työn; sotilasuran. Hän aikoi tähdätä pitkälle: ehkä jopa kenraaliin asti.

627660.jpg

Onneksi rahaa oli vielä pienoisen puutarhan tekemiseenkin. Maria oli aina toivonut omaa puutarhaa, mutta kaupungissa se ei ollut mahdollista.

629113.jpg

Seuraavana yönä Maria soitti töihin. Hän ei halunnut mennä töihin, sillä hän oli kuullut, että tuholaistorjuntaosastolla on söpöjä miehiä.

629114.jpg

Aamulla hän soitti oitis tuholaistorjuntaan, vaikka eihän hänellä edes ollut torakoita tai muita hyönteisiä. Hän sai siitä sakot, mutta hän ehti tutustua oikein söpöön Roope Liinamaahan.

629119.jpg

Heti miehen lähdettyä syntyi kriisi. Marian sosiaalisuus-palkki oli hyvin alhaalla. Hän ei suostunut tekemään mitään, ennen kuin saisi juttuseuraa..

629124.jpg

.. joten piti soittaa Roope Liinamaa kylään. Mies suostui tulemaan vasta neljännellä soitolla, sillä hän on itsepäinen lurjus. Heti kun Roope suostui kylään, Maria alkoi lepertelemään hänelle.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tämä osa oli nyt tässä, kommentoi jos on jotain sanomista. Tuli vähän lyhyt, mutta kuvia ei ollut tarpeeksi. Osa 2 tulee pian.