Pyydän anteeksi, että teen näitä osia samana päivänä etc, mutta kun olen pelannut sitä niin pitkälle jo, ja nyt vasta tajusin, miten näitä sivuja käytetään.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

629756.jpg

Niinpä niin. Heti romanttisen naimisiinmenon jälkeen Marialle tuli huono olo, ja melkein oksensi tuoreen aviomiehensä päälle, sillä tämä oli vessanpöntön edessä. (outo käsi Marialla, täytyy myöntää)

629757.jpg

Päivän päästä Maria huomasikin, että taisi olla raskaana..

629762.jpg

Silloin Maria ryntäsi ulos, kun huomasi, että Roope tulee makuuhuoneesta katsomaan televisiota. Eihän hän voinut tietää, halusiko mies vauvaa vai ei. Maria pelkäsi, että Roope jättää hänet, jos kertoo että hän saa vauvan.

629770.jpg

Maria tuli tunnin päästä sisään, mutta kauhukseen huomasi, että Roope tuli häntä vastaan. "Hei kulta, oletko lihonnut.. Pikkaisen?" Roope kysyi hyvin hienovaraisesti. "Roope! Tiedät että noin ei saa kysyä naiselta! Niin ja.. Olen raskaana, sen takia lihoin.." Maria vastasi kierrellen. Seurasi kahden sekunnin hiljaisuus.

629779.jpg

"No mutta sehän on upeaa!" Roope huudahti ja rupesi lepertelemään Marian vatsalle. "Miksi.. Miksi et kertonut aikaisemmin?" Roope kysyi onnessaan. "Pelkäsin.. Pelkäsin että et tykkää vauvoista.." Maria vastasi. Mutta Maria sai kyllä huomata vuosien mittaan, että hän oli hyvin väärässä.

629785.jpg

Illalla Roope ajatteli jo lapsensa yliopistosta valmistumista. Tämä oli hyvin mahdotonta, sillä minulla ei ole YO-lisäosaa, hihi :D

629788.jpg

Mariaa ärsytti, että joka paikka oli rempallaan, aina. "Miksi aina minä? MINKÄ V*TUN TAKIA AINA MINÄ JA MINUN KOTINI?" Maria kirosi televisiolleen, kunnes..

629792.jpg

.. hänen varustuksensa kasvoivat lievästi.

629797.jpg

Yöllä Maria päätti kohottaa kuntoaan, vaikka olikin raskaana. Huolestunut Roopekin tuli katsomaan, mitä hänen vaimonsa oikein ähkii olohuoneessa. "Onko tuo viisasta, kulta? Kun olet raskaana ja kaikkea.." Roope sanoi huolestuneesti, mutta Maria ei ottanut sitä kuuleviin korviinsa, miksi raskaana muka ei saisi pitää kunnostaan huolta?

629809.jpg

Koska Roopella oli niin hyvä palkka, ja hänen tuomiaan rahoja oli vieläkin tallessa, hankin parille lammen. Koska oli talvi, se oli jäässä, mutta se suli aina välillä, kun ei ollut luntakaan. Roope yritti kovasti kalastaa, mutta se olikin vaikeampaa kuin televisiossa.

629814.jpg

Yöllä Maria heräsi pistävään kipuun mahassaan. Ja minä huomasin että tuossa on aika turha ikkuna. Niin, jatketaan aiheessa. Hänen oli aika synnyttää, ja Roope oli tottakai töissä. Ei näyttäisi olevan kovin kivutonta, mutta sieltä..

----------------------------------------------------------------------------------------------

Seuraavassa osassa selviää, kuka pikku lutustelija sieltä tupsahtaakaan :)

Anteeksi muuten nuo pikselimössöt simien naamoissa, en tajua, miten niistä tulee tuommoisia. Tavallisesti ne on ihan.. Ilman pikselimössöä. :D