Edellinen osa siis jäi aika kiintoisaan kohtaan, eli Mariahan se siinä jäi synnyttelemään.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

630004.jpg

Sieltä hän sitten tupsahti. Söpö pikku pulliainen, Mariakin tykkää. Nimeksi kaunis vauva sai Miia. Eli tyttö ilmeisesti tämä. (Ihanat silmät<3)

630008.jpg

Ensimmäinen vaipanvaihto sujui Marialta hyvin, ja Miiakin käyttäytyi oikein nätisti.

630015.jpg

Maria ei silti odottanut vanhemmuuden olevan noin hankalaa. Puhelin soi, pitäisi tehdä ruokaa ennen kuin mies palaa kotiin töistä.. Huhhuh.

630027.jpg

Heti töistä päästyään Roope meni vessaan lukemaan lehteä, tottakai. Hän ei tiennyt, että hänellä oli nyt tytär, ja olihan hänellä muutakin menoa, kuin hoitaa jotain vauvaa.

630036.jpg

Pian tuoreiden vanhempien oli tehtävä vaikea päätös. Palkata lapsenvahti. Heidän työajat eivät oikein sopineet, ja Miia olisi joutunut olemaan yksin kotona, kun he ovat töissä. Oli aika huono lapsenvahti muuten, kun Miia tarvitsi vaipanvaihtoa, sai ruokaa.

630046.jpg

Eräänä päivänä Maria sitten tuli kotiin, ylennyksen saaneena. Hän ei löytänyt miestään mistään, puhelin soi, ja kaikki paikat olivat sotkussa.

630059.jpg

Kuten voi huomata, kaikki paikat olivat sotkussa. Uuni, ruokataso ja pulloja lattialla. Yleensä Roope on hyvin siisti, missähän hän nyt on?

630067.jpg

Pian Maria näkikin syyn; Roope oli tiiraillut taivaalle ja hänet oli siepattu, alieneita! Onneksi hän nyt palasi kotiin!

630074.jpg

"Voi kultarakas kun minä olin niin huolissani!" Maria huusi heti, kun Roope pääsi maan pinnalle.

---------------------------------------------------

Lopetan tämän nyt tähän, koska kohta tapahtuu oikein mielenkiintoisia asioita, vaikka tästäkin nyt tuli näin lyhyt. Tuskinpa sekään haittaa.

-----------------------------------------------------------