Edellisessä osassa tutustuttiin Mariaan, ja hänen pieneen taloonsa. Tässä osassa jo mennään vähän pidemmälle, ja toivon mukaan tulee pitempi osa muutenkin.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

629136.jpg

Heidän suhteensa meni siellä nurkalla vähän pidemmällekin, ja Maria oli onnensa kukkuloilla, kun ajatteli saavansa miehen.

629152.jpg

Roope suostui muuttamaan Marian luokse, ja alkoi heti etsiä työtä. Hän toi 12 000 simoleonia tullessaan, joten saatiin vähän paremmat kalusteet, ja suurennettua taloa hieman! Roope sai työtä lääketieteestä, ja halusi tulla sairaalan johtajaksi. (Mainitsinko muuten että Roope on tiede-tavoitteinen?)

629161.jpg

Ylennyksiä satoi kaatamalla. Roope sai ylennyksen ja palkankorotuksen.

629163.jpg

Heti kun molemmilla vain oli aikaa, he pitivät yhdessä hauskaa, mutta lapsia ei kuulunut, vaikka Maria niin toivoi.

629168.jpg

Seuraavana iltana Roope aikoi kysyä Marialta, haluaako tämä viedä heidän suhdettaan pidemmälle. Ja Maria perhetavotteisena vastasi tottakai kyllä.

629170.jpg

Uudistin hieman heidän kopperoaan. (ja Roope tuolla reunassa kosii Mariaa :'D)

629174.jpg

Ainaiseen nalkutukseen kyllästynyt Roope nukahti seisaalleen vessassa. (Helkkari, unohdin ottaa kuvan kun Maria tulee suihkusta kesken kaiken ja alkaa huutaa Roopelle)

629180.jpg

Pian he menivätkin romanttisesti naimisiin vessassa. (Piti laittaa Maria ehdottamaan, koska muuten parin nimeksi olisi tullut Liinamaa :D)

-----------------------------------------------------------------------------

Tämä osa päättyi nyt. Aika pitkä, tai lyhyt, saat itse päättää, aamen. Katso sitten seuraavakin osa :)